DEVILED EGGS

PARA ESPAÑOL BAJAR HASTA EL TEXTO EN AZUL

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CHEF EDUARDO FRANCO

 DEVILED EGGS

6 boiled eggs

1 Tablespoon Dijon Mustard

2 spoonfuls of milk to sprinkle (cream)

100 gms of very small chopped ham

6 Ciboulette

Paprika, salt and pepper to taste

Lemon cut in half

Place the eggs in a large pot and cover with water. Bring water to a boil, cover and remove from heat. Let the eggs sit, covered for 12-15 minutes, drain the hot water and add cold water until they cool

Peel the eggs and cut each egg in half lengthwise. Gently remove the yolks from the center in a small bowl.

Add the mustard, fresh cream, onion, finely chopped ham and half the ciboulette to the egg yolks and stir well to combine and make a cream. Season to taste with paprika, salt, pepper and freshly squeezed lemon juice.

Pour a little of this mixture back into the egg white halves. Decorate with ciboulette.

As a precaution, always wash the eggs before storing them, and never store them in the carton, take a plastic bowl and store them in the refrigerator.

 

EN ESPAÑOL  

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CHEF EDUARDO FRANCO


deviled-eggs

 

 

 

 

HUEVOS ENDIABLADOS

6 Huevos sancochados

1 Cucharada de Mostaza Dijon

2 Cucharadas de leche para untar (nata)

100 gms de Jamón picado muy pequeño

6 Ciboulette

Paprika, sal y pimienta al gusto

Limon cortado por la mitad

Coloque los huevos en una olla grande y cúbralos con agua. Lleve el agua a ebullición, tape y retire del fuego. Deje que los huevos reposar, cubiertos por 12-15 minutos, escurrir el agua caliente y añadirles agua fria hasta que se enfrien

Pelar los huevos y cortar cada huevo por la mitad longitudinalmente. Retire suavemente las yemas del centro en un bowl pequeño.

Añadir la mostaza, crema fresca, la cebolla, el jamón picadito y la mitad del ciboulette a las yemas de huevo y revuelva bien para combinar y hacer una crema. Sazone al gusto con paprika, sal, pimienta y jugo de limón recién exprimido.

Vierta un poco de esta mezcla de nuevo en las mitades de claras de huevo. Decorar con ciboulette.

Como hervir agua: Como medida de precaución siempre debe lavar los huevos antes de almacenarlos, y, nunca los almacene en le cartón, tome un bowl de plástico y guardelos en la nevera.

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